Februari 2018 voor pro

Uitnodiging interactief symposium Het Venijn zit in de staart VII
Dinsdag 20 maart 2018 – Congrescentrum de Reehorst te Ede

Het Venijn zit in de staart is een jaarlijks symposium, georganiseerd door patiëntenvereniging Hersenletsel.nl, waarbij de aandacht gericht wordt op de zorg in de chronische fase van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Op dinsdag 20 maart 2018 wordt de zevende editie van ‘Het Venijn zit in de staart’ georganiseerd, dit jaar gaan we het hebben over ‘Samen zorgen voor betere zorg’. En we doen het helemaal interactief!

Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: “Is thuis the place to be als het om revalidatie gaat?” en “Is E-therapie de toekomst?” en nog veel meer. Bij elk onderwerp gaan de sprekers met u in gesprek, u krijgt stellingen, vragen en de mogelijkheid om uitgebreid te reageren allemaal via uw smartphone of tablet.
Dit keer hebben wij u niet alleen van alles te vertellen maar willen we ook graag horen hoe u over deze onderwerpen denkt. Want we willen: Samen zorgen voor betere zorg! Wilt u ook meedenken en discussieren? Meld u dan nu aan!

Alle laatste informatie vindt u op http://www.hetvenijn.nl/2018/home/

—————————————————————————————————————————–

Het NAH Netwerk ZuidOost Brabant gaat samen met zelfhulp netwerk Zuidoost Brabant, een eetclub beginnen voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Daarom zijn ze op zoek naar 6 tot 8 mensen tussen de 18 en de 50 jaar met een hersenletsel. En die het leuk vinden om 1 keer per maand met elkaar te eten. Voor meer informatie zie Folder NAH eetclub