Oktober 2018

 

Lezing: Het Brein Omarmen
De NAH zelfhulpgroep ‘Saomen Sterk’ uit Bladel organiseert op 23 oktober a.s. om 19 uur in de Rabobank Kempen de lezing ‘Het Brein Omarmen’ over de gevolgen van NAH voor de getroffene en zijn of haar omgeving.

Meer informatie vindt u op: http://www.nahzobrabant.nl


In het najaar van 2018 worden weer nieuwe informatiebijeenkomsten en inloopspreekuren georganiseerd door SWZ en Archipel voor het behandelprogramma Hersenz.
Hersenz is bedoeld voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel die de revalidatie hebben afgerond maar tegen problemen blijven aanlopen, zoals bijv. vergeetachtigheid, vermoeidheid, boosheid of concentratieproblemen. De informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 3 november van 10.00 – 12.00 uur in locatie Gagelbosch, Gagelboschplein 200 te Eindhoven.

Meer informatie vindt u op: http://www.nahzobrabant.nl

—————————————————————————-

Het hersenletselteam

Mensen met NAH, familieleden, zorg- en hulpverleners en andere betrokkenen kunnen terecht bij het Hersenletselteam als ze geen oplossing kunnen vinden voor de ingewikkelde problemen. Het Hersenletselteam is speciaal gericht op mensen met NAH. Doel van het Hersenletselteam is om hulpverleners, cliënten en hun omgeving te adviseren over de juiste vorm(en) van hulpverlening in de specifieke situatie.
http://www.nahzobrabant.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=3&Itemid=513