Najaar 2021

De nieuwsbrief van december van Hersenletsel.nl Regio Noord-Brabant staat weer on-line! In deze nieuwsbrief blikken we terug op 2021 en kijken we vooruit naar het jaar 2022 waarin Brabant hopelijk verder groeit. Dat en nog veel meer in deze nieuwe nieuwsbrief!
Noord-Brabant: Nieuwsbrief december online! | Hersenletsel

Hersenz Behandelprogramma Hersenz wordt vanuit 13 zorgorganisaties door heel Nederland aangeboden. Je krijgt een team van ervaren specialisten. Onze fysiotherapeuten, psychomotorisch therapeuten, (neuro)psychologen, orthopedagogen, cognitief trainers en afasietherapeuten zijn allemaal gespecialiseerd in niet-aangeboren hersenletsel.

nieuwsbrief te lezen via: Nieuwsbrief Hersenz november 2021 (mailchi.mp)

In de regio Zuid Oost Brabant zijn veel netwerken actief in de zorg voor mensen met een beroerte, niet aangeboren hersenletsel en andere hersenaandoeningen. Landelijk is de wens om te verbinden naar een netwerk waar alle zorg voor mensen met hersenletsel is ondergebracht. Een eerste aanzet daartoe is gegeven door Breinlijn. Dit wordt de landelijke toegangspoort zodat de weg naar de juiste zorg en begeleiding beter gevonden kan worden.

Kijk voor meer informatie op: http://www.breinlijn.nl

Graag delen we ook de nieuwsbrieven van collega netwerken in onze regio.
Wilt u weten wat Hersenz voor u kan betekenen, klik dan hier: Nieuwsbrief Hersenz oktober 2021 (mailchi.mp)

En informatie van de patientenvereniging Hersenletsel.nl vindt u hier: Nu on-line: Nieuwsbrief oktober 2021 | Hersenletsel

En informatie over het NAH Netwerk Zuidoost Brabant vindt u hier: NAH Netwerk Zuidoost Brabant (nahzobrabant.nl)