Augustus

Veel informatie over hersenletsel vindt u op de site van Patiënten vereniging Hersenletsel.nl.
De informatie is zo geschreven dat het voor iedereen te begrijpen is.
Per hersengebied kunt u lezen wat de gevolgen zijn.
——————————————————————————————————————————–

Maandag 14 augustus 2017 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het onderwerp is ‘Relaties en vriendschappen na NAH’.

Waar: SWZ Activiteiten Centrum, Palladiostraat 27, 5624AB in Eindhoven.
Datum en tijd: 14 augustus van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang vanaf 19.00 uur.
Wie: Mensen met NAH, hun familie, mantelzorgers en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Klik hier voor meer informatie:  Café Brein 14augustus

 


 

In de regio Eindhoven bieden SWZ en Archipel samen de behandeling van Hersenz aan. Ook in het najaar van 2017 organiseren wij weer informatiebijeenkomsten.

Deze vinden plaats iedere eerste zaterdag van de maand (met uitzondering van de vakanties) van 10.00 – 12.00 uur in Gagelbosch, Gagelboschplein 200 te Eindhoven.

Programma
Tijdens de informatiebijeenkomst gaat een van onze behandelaren in op (niet-aangeboren) hersenletsel en Hersenz en deelt Jeannette Heijting, oud-deelnemer aan Hersenz, haar eigen ervaringen. Aansluitend is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen en een een-op-een gesprek met de aanwezige behandelaren, waardoor er meer op de persoonlijk situatie kan worden ingegaan.

Data
2 september
7 oktober
4 november
9 december


‘’Jongeren op weg naar zelfhulp’’
Ondanks de vele zelfhulpgroepen is zelfhulp voor veel mensen onbekend, met name onder jongeren.
Sinds vorig jaar is daarom het Zelfhulp Netwerk gestart met een speciaal project gericht op jongeren genaamd ‘’Jongeren op weg naar zelfhulp’’.
Voor meer informatie klik op deze link Zelfhulpnetwerk juli 2017